Maximizarea performantei

Actiuni proactive ce au ca scop functionarea eficienta si in conditii de siguranta a sistemelor informatice utilizate in prezent
Monitorizarea infrastructurii IT

Masurile proactive implementate prin acest serviciu au rolul de a preveni intreruperea functionarii sistemelor informatice, crescandu-se astfel disponibilitatea acestora.

Remedierea incidentelor aparute in functionarea sistemelor informatice

Acest serviciu are scopul de repune in functiune sistemele informatice intr-un timp cat mai scurt posibil, minimizandu-se astfel timpii de nefunctionare.

Administrarea infrastructurii IT critice

Prin intermediul acestui serviciu sunt identificate activele critice si sunt efectuate operatiuni de administrare si mentenanta specifice pentru a reduce riscurile asociate incidentelor care afecteaza functionarea sistemelor IT.

Mentenanta infrastructurii de securitate

Acest serviciu isi propune sa asigure un nivel ridicat de securitate la nivelul sistemelor informatice. Prin intermediul acestui serviciu, se efectueaza atat operatiuni specifice de mentenanta pentru echipamente si aplicatii de tip firewall/router, aplicatii antivirus, sisteme de management a identitatii, platforme de securitate integrata, etc, precum si diverse teste de securitate informatica.

Investeste in viitor

Soluțiile oferite de noi țin cont de nevoile organizatiei dumneavoastră și de cerințele utilizatorilor pentru a completa un mediu de lucru atractiv și sigur.
Lucru de la distanta/ Work from anywhere

O suita de aplicatii si echipamente ce permite desfasurarea activitatii curente intr-un mod unitar indiferent de locatia utilizatorilor. In acest sens, construim solutii personalizate ce ofera functionalitati scalabile bazate pe analiza nevoilor
fiecarui beneficiar.

Back-up si Disaster Recovery

Solutii specializate care permit continuitatea afacerii in cazul aparitiei unor incidente care pot afecta infrastructura informatica. Solutiile vizeaza nevoia
fiecarui beneficiar de a minimiza riscurile pierderilor de date esentiale pentru desfasurarea neintrerupta a activitatiilor curente.

Cybersecurity

Punem in practica politicile agreate de securitate si minimizam riscurile aparitiei incidentelor de securitate informatica. Construim solutii avand ca scop cresterea nivelului de securitate al infrastructurii prin echipamente si aplicatii de ultima generatie care ofera un grad ridicat de protectie impotriva vulnerabilitatilor ce pot afecta disponibilitatea serviciilor informatice.

Remodelarea activitatii

Va propunem un parteneriat bazat pe servicii personalizate cu scopul dezvoltarii durabile a organizatiei utilizand in acest scop expertiza si experienta noastra in domeniu.
Auditul sistemelor informatice

Evaluarea infrastructurii IT existenta urmata de analiza nevoilor fiecarui beneficiar ne permite prezentarea unor solutii inovative personalizate in scopul maximizarii eficientei utilizarii tehnologiilor digitale.

Elaborarea de politici si proceduri organizationale

Adoptarea bunelor practici in domeniu prin elaborarea unor politici organizationale de business continuity si cybersecurity

Consultanta si Project Management

Experienta certificata prin complexitatea si diversitatea solutiilor implementate pusa la dispozitia beneficiarilor prin asistenta specializata in elaborarea, implementarea si derularea proiectelor IT.

Dezvoltarea continua a abilitatilor digitale

Adoptarea tehnologiilor informatice asigurand acceptarea usoara de catre utilizatori a transformarii digitale si asigurarea imbunatatirii continue a nivelului de securitate informatica.

«

Servicii

Despre Noi

Servicii

Expertiza

Blog

Contact